حضرت آیت الله خامنه‌ای تاکید کردند:

رأی اکثریت قاطع مردم در انتخابات مجلس نهم در واقع رأی به اصل نظام اسلامی و نشان دهنده اعتماد آنان به نظام بود.

ثبت نام در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی

ثبت نام در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی

انتخابات

From corporate sites to "big league" magazines & portals

By مدیر سایت

احمد نیک فر برای ثبت نام در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات…

More...
ائتلاف بزرگ اصولگرايان مهندس احمد نيكفر را درليست خود قرار داد

ائتلاف بزرگ اصولگرايان مهندس احمد نيكفر را درليست خود قرار داد

انتخابات

Tagline

By مدیر سایت

ائتلاف بزرگ اصولگرايان مهندس احمد نيكفر را درليست خود قرار داد مهندس احمد نيكفر نامزد نهمين…

More...
جبهه حامیان ولایت نیز مهندس احمد نیکفر  را در لیست خود قرار داد

جبهه حامیان ولایت نیز مهندس احمد نیکفر را در لیست خود قرار داد

Tagline

By مدیر سایت

جبهه حامیان ولایت مهندس احمد نيكفر را درليست خود قرار داد مهندس احمد نيكفر نامزد نهمين…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

سلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ـ بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

«رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهوا قولی»

با سلام و عرض ادب به پیشگاه منجی عالم بشریت آقا امام زمان ـ روحی و ارواح العالمین له الفداء ـ و با درود به روح بلند و ملکوتی امام راحل ـ رضوان‌الله تعالی علیه ـ و با سلام به محضر مقام معظم رهبری، مرجع و رهبر و امام عالم اسلام و درود به ارواح طیبه شهداء اسلام و انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی که با نثار جان خود باعث تجدید حیات اسلام ناب و رهبری روحانیت اصیل و امام راحل شده‌اند و با عرض تبریک و تهنیت به مناسبت سال نو و میلاد مسعود هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت و همچنین سالروز تأسیس و تشکیل حکومت مستضعفین، روز نظام مقدس جمهوری اسلامی به پیشگاه مقام معظم رهبری و امت شهید پرور.

یکبار دیگر مردم شریف ایران اسلامی با حضور چشمگیر و کم‌نظیر خود در صحنه انتخابات پنجمین دروه مجلس شورای اسلامی مشت محم دیگری به دهان یاوه گریان کفر جهانی و بویژه شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار زده و به دنیا اعلام کردند که با تحمل هرگونه مشکلی در جهت پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی و فراهم نمودن مقدمه ظهور بقیه‌الله الاعظم ـ عجل‌الله تعالی فرجه الشریف ـ و گوش بفرمان رهبر خود و پشت سر روحانیت اصیل مثل همیشه تا پای جان آماده جانفشانی بوده و از این طریق میزان پایبندی و حمایت خود را از انقلاب اسلامی و رهبری بیداردل، بیش از پیش به نمایش گذاشته‌اند.
وظیفه خود می‌دانم از این مردم خوب که به فرمایش رهبر کبیر انقلاب ـ قدس سره الشریف ـ «از مردم صدر اسلام هم بهترند» تشکر نموده و به مسؤولین نظام مقدس جمهوری اسلامی یادآوری نمایم که جا دارد بیش از پیش قدر این مردم شریف را دانسته و با ارج نهادن و عمل نمودن به فرامین مقام معظم رهبری به ویژه رهنمودهای مصرح در پیامهای نوروزی سالهای ۷۳ و ۷۴ و ۷۵ ایشان باعث دلگرمی بیشتر مردم شریف شوند. از مردم شریف و شهیدپرور شهرستان اقلید که همچون دوره سوم و چهارم، دوره پنجم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز بیش از (۹۵%) واجدین شرایط به سر صندوقهای رأی حاضر و آراء خود را به صندوقها ریختند تشکر نموده و از اینکه در دوره‌های سوم و چهارم بر این بنده حقیر منت نهاده و لایق دانستند که امانتدار آنها در مجلس شورای اسلامی باشم تقدیر و تشکر خالصانه خود را ابلاغ و برای آنها آرزوی توفیق همه جانبه دارم.

خداوند تبارک و تعالی را شاکر و سپاسگزارم که در دو دوره خدمتگزاری خود در مجلس شورای اسلامی یک آن، این بنده حقیر و ناچیز را به خود و انگشت و راهی را پیش پای من نهاد که رضای خودش در آن بود و بس و توفیق داد که بتوانم بخوبی به وظیفه شرعی و قانونی خود در قبال دینم و انقلابم و مردم خوبمان عمل نموده و به قسمی که در موقع ورود به مجلس خوردم پایبند و حال که خداوند مصلحت دانست و مردم تشخیص دادند (بهر دلیل) این وظیفه خطیر را به دیگری بسپارند با روسفیدی و اطمینان‌خاطر هرچه تمامتر و به شرط حیات آماده خدمتگزاری در سنگری دیگر که نظام مقدس جمهوری اسلامی مصلحت بداند شد» و تا پای نثار جان ناقابل خود همچون گذشته وقف انقلاب خواهم بود. خوب است نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولت و مجلس محترم در پایان هر دوره مجلس، گزارش جمعی از عملکرد نمایندگان به مردم عزیز کشور ارائه دهند تا مردم از میزان تأثیر هریک از نمایندگان خود در جریان امور کشور و همچنین از قدرت و کارآیی آنها بیشتر مطلع و با بصیرت وکلای خود را برای دوره‌های بعد انتخاب نمایند.

جهت جوابگویی به تهمت‌ها و افتراها و ثبت در تاریخ و جهت اطلاع مردمی که جویای حق و حقیقت هستند که بحمدالله کم هم نیستند گوشه‌ای از عملکرد هشت ساله‌ام را در این سنگر مقدس اعلام و امید است که مورد قبول حق‌تعالی و امت شهید پرور قرار گیرد:

خداوند سبحان را شاکرم که دعای این بنده ناچیز را در بدو ورود به مجلس دوره سوم در خرداد ماه سال ۶۷ داشتم مستجاب نموده و این توفیق را داد که از این میدان وسیع آزمایش و امتحان که می‌توانست دام گسترده‌ای برای بقعر جهنم فرستادنم باشد پیروز بدر آمدم و به لحاظ میزان اعتقاد و ایمان حداقل همانی که وارد مجلس شدم ان‌شاءالله تعالی بیرون خواهم رفت و همچنین خالق منان را شاکرم که توانستم خود فرمایش امیر مؤمنان علی ـ علیه السلام ـ را مد نظر قرار داده و حال که آماده، خدمتگزاری در سنگر دیگری می‌شوم، نه تنها چیزی به اموال منقول و غیرمنقول من افزوده نشده است بلکه روزی که وارد مجلس شدم (در سال ۶۷) حواله یک اتومبیل پیکان سواری را مالک بودم و حال، هم فقد هرگونه وسیله نقلیه بوده و هم میلیونها تومان وام بدهکار هستم. ضمناً خوب است مردم خوب و شریف بدانند که پیشنهاد تصویب قانون بررسی اموال نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همسر و فرزندان آنها قبل و بعد از نمایندگی به مجلس داده شد، افتخار این را دارم که هر دو بار بحمدالله جزو افراد مؤثر آن بوده‌ام و خدای بزرگ و روح امام راحل ـ قدس سره الشریف ـ و ارواح طیبه شهدای عزیز را شاهد گرفته و اعلام می‌دارم در این دو دوره نمایندگی به امانتی که به من سپرده شد خیانت نکرده و از آن بخوبی امانتداری کرده‌ام و در تصویب قوانین، هرجا که مصلحت مستضعفین و محرومین و طبقات کم درآمد و بویژه مصلحت جبهه رفته‌ها و اسیر و شهید داده‌ها و ایثارگران مطرح بود، خدا را شاکرم که توفیق یارم بود که همیشه یکی از افراد بسیار مؤثر بوده‌ام و همچنین مفتخرم که همیشه جزو افراد منظم و وقت‌شناس و منضبط بوده و ضمن صرف حداکثر وقت مورد نیاز مجلس و کمیسیونها در تصویب قوانین کلیدی مورد نیاز نظام و بویژه ایثارگران، محرومیت‌زدایی از مناطق محروم و بخشهای آب و کشاروزی و عمران روستاها افتخاراتی را کسب کردم که امید است توشه آخرتم باشد و در مورد ارتباطات مردمی نیز به لطف و مرحمت خدا یکی از مردمی‌‌ترین نمایندگان در هر دو دوره بوده‌ام و این افتخار مثل همیشه نصیبم بود که از مردم محروم و برای محرومین باشم و هر امری را که مردم شریف از هر جای ایران اسلامی به من ارجاع کردند در حد توان و مقررات نظام پیگیری نمایم.

و اما حوزه انتخابیه‌ام: شهرستان اقلید که در شمالی‌ترین نقطه استان فارس و از شهرستانهای بسیار مستعد و محروم و ییلاقی استان فارس می‌باشد، علی‌رغم وجود استعدادهای بالقوه خدادادی فراوان، ناشناخته بود بطوری که حتی اغلب مسؤولین از وجود چنین شهرستانی در کشور بی‌خبر بودند و حتی رسانه‌های گروهی هم نام آن را درست تلفظ نمی‌کردند و با تلاش این حقیر و با لطف بی‌حد و لطف خدمتگزار و مسؤولین محترم سه قوه و همفکری عده‌ای از همشهریان دلسوز هم‌اکنون اقلید در زمره شهرستانهای بنام و قابل توسعه کشور تلقی و علاوه بر خدمات عمرانی و رفاهی که بطور معمول دولت برای همه جای کشور داشته و خواهد داشت، در اثر پیگیری اینجانب نیز خدمات شایانی انجام شده که یا آثار آن هم اکنون ظاهر شده و یا بعضاً بدلیل بزرگ بودن پروژه‌ها، آثار آن در آینده مشخص خواهد شد که گوشه‌ای از آن را به استحضار مردم شهید پرور شهرستان اقلید می‌رسانم:

شناسائی استعدادها و محرومیتهای شهرستان به مسؤولین کشور و استقرار کل ادارات و ارگانهای نظام یکی از اهداف این حقیر بوده که بحمدالله (۱۰۰%) موفق شدم و در حال حاضر با استقرار اداره تعاون که ان‌شاءالله در سال ۷۵انجام خواهد شد، کلیه ادارات و ارگانها تأسیس و مستقر شده‌اند و همه هم به لحاظ تأمین ساختمان و تجهیزات و وسیله نقلیه و پرسنل مورد نیاز در حد بسیار خوبی هستند.

احداث و تکمیل بیش از (۵۰) باب ساختمان دبیرستان، مدرسه راهنمایی و ابتدایی از طریق اعتبارات محرومیت‌زدایی و اعتباراتی که از سایر وزارتخانه و شرکتها و بویژه ریاست محترم جمهوری تأمین شده، انجام و تجهیزات قابل توجهی هم برای آنها فراهم شده است.

تأسیس هنرستان کشاورزی و تأسیس دو باب دبیرستان شبانه‌روزی پسرانه و دخترانه و احداث یک باب دبیرستان شبانه‌روزی با بیش از حدود (۵۰۰) میلیون ریال اعتبار و تأسیس و احداث دو باب خوابگاه شبانه‌روزی جهت دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد و تأمین اعتبار جهت احداث اردوگاه دانش‌آموزی و تلاش در جهت پوشش صدا و سیما بطوری که هم اکنون کانالهای یک و دو و سه و مرکز فارس، مرکز شهر اقلید را پوشش داده و همه دهستانها بجز دهستان احمدآباد که در سال ۷۵ دارای ماهواره خواهد شد، دارای ماهواره هستند. با تلاش این حقیر و تهیه اعتبارات و امکانات مورد نیاز، آب آشامیدنی سالم و برق و راه مناسب روستایی، مخابرات، بهداشت و درمان جهت اغلب روستاها فراهم شده و ان‌شاءالله تعالی تا پایان سال ۷۶ هیچ روستایی فاقد این امکانات نخواهیم داشت و تا پایان سال ۷۵ همه مراکز استانها و روستاهای بالای (۴۰۰) خانوار دارای تلفن (۲۵۶) شماره‌ای و یا (۵۱۲) شماره‌ای خواهند بود که از این بابت و به لحاظ تلاش جهت احداث مرکز دوم تلفن شهری و توسعه تلفن شهری جداً از وزیر محترم پست و تلگراف و تلفن تشکر می‌شود. تلاش در جهت از بن‌بست بیرون آوردن شهرستان با تصویب و تأمین اعتبار جهت احداث راه یاسوج ـ اقلید، راه سده ـ خسروشیرین سمیرم و راه خوبخشت ـ خرمی و راه آسپاس بکان شیراز و راه آسپاس ـ امامزاده اسماعیل ـ مرودشت و تلاش در جهت تصویب و تأمین اعتبار پروژه‌های گازرسانی به شهر اقلید، تأمین آب آشامیدنی شهر اقلید، احداث شبکه برق سراسری، احداث شبکه فاضلاب شهر اقلید، احداث بیمارستان (۹۶) تختخوابی، تأسیس و احداث و تجهیز مرکز اورژانس اقلید، توسعه و تجهیز بیمارستان موجود اقلید، احداث ساختمان تربیت معلم، احداث مجتمع کشتارگاهی، احداث مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای و مرکز ایجاد اشتغال و تلاش در جهت تصویب و تأمین اعتبار ورزشگاه و استخر سرپوشیده برای شهر اقلید و ورزشگاه برای مرکز بخش سده و احداث انبارهای چندمنظوره در شهر و مراکز دهستانها و انبار سیب‌زمینی و پیاز و انبار (۳۰) هزار تنی سازمان غلّه و تلاش در جهت تصویب و تأمین اعتبار و مکان‌یابی فرودگاه شمال فارس و تلاش در جهت ایجاد (رئیس ـ وقت شما تمام شد) اشتغال مولد با تصویب پروژه‌های عظیم سد تنگ‌براق، سد طغر، سد شادکام، کارخانه شیرپاستوریزه، کارخانه قند، کارخانه آرد، کارخانه خوراک دام و کارخانه فیلترسازی و آماده‌سازی و واگذاری دهها هزار هکتار زمین زراعی و تأمین دام مورد نیاز جهت احیای آنها، پیگیری طرح عظیم جهت دادن به اسکان عشایر متقاضی اسکان و تصویب و تأمین اعتبار پروژه‌های آبخیرداری حوزه شهری و حوزه سد درودزن و توسعه دامپروری و دامداری مدرن و احداث مجتمع‌های دامداری.

با توجه به اینکه وقت ضیق است، من تشکر می‌کنم از همه دست‌اندرکاران نظام مقدس جمهوری اسلامی بویژه ریاست محترم جمهوری اسلامی حضرت آیت‌الله هاشمی و حضرت حجت‌السلام و المسلمین جناب آقای ناطق نوری ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و وزراء محترم نیرو، جهاد سازندگی، پست و تلگراف و تلفن، کشور (رئیس ـ از وقت شما خیلی گذشت) و ریاست محترم سازمان تریبت بدنی کشور و جناب آقای دکتر میرزاده و وزیر کار و امور اجتماعی، وزراء کشاورزی و راه و ترابری و بقیه عزیزانی که مجال نام بردن آنها نیست و از آنها تمنا دارم که اکرام خود را اتمام نموده و باز هم به مردم خوب اقلید بذل عنایت ویژه داشته باشند. والسلام علی من تبع الهدی